KOCAELİ / DERİNCE - Hikmet Uluğbay Ortaokulu

Hikmet Uluğbay Ortaokulu

DUMLUPINAR MAH. ÖZDEMİR SK. NO2 DERİNCE / KOCAELİ
Vizyon
Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.
Misyon
Öğrencilerimizi, teknolojiyi kullanan, kendisiyle barışık, hoş görü ve öz güvenli bireyler olarak, Atatürk İlkeleri doğrultusunda yetiştirmek. Okul öncesi eğitimden başlayarak eğitim alanında var olmak. Türk toplumunun milli ve ahlaki değerlerini önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Öğrencilerimizin severek geldiği bir okul ortamı hazırlamak için varız .
09:00-12:20 13:00-15:30
Şehiriçi otobüs ve minibüslerle.103-101-141-143 no lu otobüslerle.
Yerleşim Yeri
İstanbul’a 90 km uzaklıkta olan İzmit’in batısında yer almaktadır.3 Kasım 1999 tarihinde ilçe statüsüne kavuştu ve sınırları kuzeye doğru genişledi.
İlçe merkezine 1 km. İl Merkezine 14 km